ToulejSe.cz
O
Hledat
CS
Jazyk

Menu
Pro lepší zobrazení přejděte na mobilní verzi

Sportovně relaxační areál pro děti Hluboká nad Vltavou

Nacházíte se na jihu Čech a přemýšlíte, kam s dětmi? Určitě doporučujeme Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou, který nabízí nejrůznější sportovní i relaxační aktivity pro děti i pro dospělé.



Užitečné informace pro návštěvníky

Adresa : Sportovní 1276, Hluboká nad Vltavou
GPS: 49.04866810, 14.44209190

Dopravní spojení

Otevírací doba a vstupné

Sportovně relaxační areál pro děti Hluboká nad Vltavou - zajímavosti

Jak se k areálu dostanete?

Můžete jet autem a do navigace si zadat adresu Sportovní 1276, Hluboká nad Vltavou. Hned vedle areálu se nachází prostorné parkoviště.

Pokud budete bydlet v okolí, můžete samozřejmě pěšky, případně také na kole. Byl by hřích nevyužít cyklostezku č. 12 – buď ve směru z Českých Budějovic, nebo ve směru z Hluboké nad Vltavou.

Co je možné v rámci areálu vyzkoušet?

Určitě si můžete zahrát baseball a softball, také basketbal, plážový volejbal, badminton, stolní tenis, pétanque, frisbee, adventure minigolf a další. V areálu je možné si půjčit kolečkové brusle i koloběžky a nejrůznější sportovní náčiní.

Komu se nechce vyloženě sportovat, může se koupat v řece, opalovat se, opékat špekáčky u ohně, uspořádat piknik. V horkých letních dnech pak využijete ochlazovací zónu, která je tvořena dřevěnou podlážkou s tryskající vodou různé intenzity. K dispozici je také sprcha.

Dětská část areálu

Speciálně pro děti je určený rozlehlý dětský areál, který nabízí nejrůznější prolézačky, skluzavky a další herní prvky, pak také vstupní opevnění s posezením, lezecké stěny. Dominantou celé oblasti je obrovský dřevěný hrad o rozměrech 12,5 m x 12,5 m, ve kterém se mohou děti patřičně vydovádět. V areálu se často pořádají i tematické dětské dny.

Vaše děti si zde mohou pohrát podle svých představ, ty nejmenší se zabaví lezením po posekaném trávníku a vy na ně budete dohlížet z nedaleké restaurace s venkovním posezením. Kromě restaurace můžete využít také služby koktejlového baru.

Adrenalin park a další aktivity

Z dětského areálu je přímý výhled na Adrenalin park s lanovým centrem. Kromě vlastního lanového centra tato část nabízí:

- Big Swing houpačku
- Síťové centrum
- Poweriser
- Bungee trampolínu
- Nafukovací trampolínu

Pro koho je tedy Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou určen?

Určitě pro všechny ty, kteří chtějí něco zažít, bavit se, sportovat, nebo i jen odpočívat a užívat si pěkného dne. Konkrétní věkové omezení zde opravdu neexistuje.

Pokud tedy budete chtít zažít spoustu zábavy na jednom místě, zkuste Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou navštívit. Ale počítejte s tím, že tu strávíte hodně času, klidně i celý den.

 

Autor: Pavlína Šustrová