ToulejSe.cz
O
Hledat
CS
Jazyk

Menu
Pro lepší zobrazení přejděte na mobilní verzi

Lanový park Velké Karlovice

Lanový park ve Velkých Karlovicích najdete hned nad Wellness Hotelem Horal. Je skvělým tipem na výlet pro dospělé i rodiny s dětmi, kteří si chtějí užít trochu zábavy a vyzkoušet svou fyzickou zdatnost. Park mohou využívat děti od 120 cm a samozřejmě dospělí, na které tady čeká celkem dvacet překážek s různým stupněm náročnosti. V každém případě zde svoje schopnosti mohou prověřit jak začátečníci, tak zkušení lezci.



Užitečné informace pro návštěvníky

Adresa : Léskové 583, Velké Karlovice
GPS: 49.37645780, 18.39272420

Dopravní spojení

Otevírací doba a vstupné

Lanový park Velké Karlovice - zajímavosti

Do lanového parku si nemusíte s sebou brát žádné lezecké vybavení, protože veškeré potřeby vám zde půjčí a navíc je personálem zajištěn odborný dohled. Lanová dráha ve Velkých Karlovicích nabízí také skvělou možnost, jak se pokusit poprat se se strachem z výšek!

Jak se sem dostat?

Lanový park Velké Karlovice leží asi 30 km od Vsetína a pouhý 1,5 km směrem na západ od hranic se Slovenskem. Ze Vsetína se autem vydejte na Karolínku. Jedete-li z Ostravy, jeďte cestou přes Rožnov pod Radhoštěm a Soláň. Přímo u hotelu je možné parkovat zdarma.

Vlakem se sem lze dopravit až do zastávky Velké Karlovice, odkud je lanový park vzdálen asi 7,5 km. Jedete-li autobusem, vystupte na zastávce Velké Karlovice a odtud se pak vydejte podle turistických značek.

Kdy se sem vydat?

Lanový park ve Velkých Karlovicích má otevřeno od května do října každý den a posledního návštěvníka zde přijímají nejpozději v 18 hodin.

Další služby

Vstup do lanového parku je možné si předem rezervovat, dokonce si i pronajmout prostor. Je zde také denní bar, restaurace a hospůdka s terasou. Návštěvníkům zde půjčují horolezecké vybavení a parkovat je možné u hotelu.

 

Autor: Andrea Štyndlová