ToulejSe.cz
O
Hledat
CS
Jazyk

Menu

Tipy na výlety a dovolená - do Ostravy na výstavu.

Dovolené za výhodné ceny, tipy na výlety, vše kolem svatby a pestrou nabídku knížek nabídnou jarní výstavy na Výstavišti Černá louka

Poznejte pěkná a zajímavá místa! Vyberte si dovolenou podle svých představ! Podívejte se do míst, která jste ještě neviděli, objevte kouzelné zákoutí nejen v České republice. Pestrou nabídku zájezdů do zahraničí, tipů na dovolenou a výlety přinese 18. ročník největší výstavy cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji Dovolená a Region, Lázeňství. Probíhat bude ve dnech 6. - 8. března 2015 na Výstavišti Černá louka v Ostravě společně se svatební výstavou Svatba a 5. Ostravským knižním veletrhem. Všechny výstavy za jedno vstupné!

Pobytové a poznávací zájezdy do zahraničí i tuzemska přinesou známé a ověřené cestovní kanceláře a agentury.

Své produkty představí i subjekty domácího cestovního ruchu. Návštěvníci zde najdou tipy na wellness pobyty, relaxační víkendy, lázeňské pobyty, aktivní dovolenou v regionech, výlety po městech, hradech, zámcích, horách, stezkách, vinařstvích, zábavních parcích, studijní zahraniční pobyty, víkendové pobyty za turistikou nebo na kole a mnoho jiného. Prezentovat se budou kraje, regiony, turistická místa a informační centra.

Na základě spolupráce s A.T.I.C České republiky se zde budou prezentovat turistická informační centra z různých koutů republiky. Dovolenou podle svých požadavků a přání si tak vybere opravdu každý. Vystavovatelé nabídnou dovolené pro rodiny s dětmi, seniory, osoby se zdravotním handicapem, majitelé pejsků nebo třeba pro zájemce o retro pobyty. Tradičně si pro návštěvníky připraví výstavní slevy.

Nebudou chybět ochutnávky sýrů, uzenin, tradičních slovenských halušek a lahodných moravských vín.

V první den výstavy, tj. 6. března 2015 se v konferenčním sále výstaviště bude konat seminář pro pracovníky z oblasti cestovního ruchu pod názvem „Jak správně a efektivně řídit svůj sociální svět“.

Pro návštěvníky výstavy budou připraveny soutěže o atraktivní ceny, jakými budou například zájezdy a wellness pobyty, cestovatelská promítání a výstava fotografií.
Záštitu nad výstavu Dovolená a Region, Lázeňství převzal Moravskoslezský kraj.

Tipy na výlety a dovolená - do Ostravy na výstavu.

Zajímá Vás, jaké svatební šaty jsou IN? Které snubní prstýnky jsou pro Vás ty pravé? Pokud ANO, přijďte na svatební veletrh SVATBA, který již posedmé proběhne na Výstavišti Černá louka v Ostravě. Pod jednou střechou najdete pestrou nabídku svatebních služeb. Budoucí manželé si mohou vybrat z nejnovějších kolekcí svatebních šatů, dámské, pánské i dětské svatební a společenské módy, svatebních doplňků, obuvi a trendových kolekcí snubních prstenů. Své představy budou moct zájemci konzultovat s ověřenými odborníky – kadeřnicemi, vizážistkami, cukrářkami, floristkami. Nebude chybět nabídka šperků a bižuterie, spodního prádla, značková kosmetika a ochutnávky svatebních koláčků, zákusků a dortů. Budou se zde prezentovat firmy nabízející tisk svatebních oznámení, fotografické služby a hudební produkci. Představí se místa pro svatební obřad a hostinu, cateringové firmy, hotely, restaurace a mnoho dalšího. Výstavní halu ozdobí svatební tabule v různém slavnostním designu, svatební vozy s dekoracemi a květinové aranžmá. V letošním roce se nově můžete těšit i na krásný a stylový svatební kočár.

Výstavu bude provázet řada atraktivních přehlídek svatebních šatů, pánských obleků a společenských oděvů. Těšit se můžete také na ukázky vázaní svatebních kytic, vizážistické a účesové show. Nebudou chybět i ukázky zdobení svatebních dortů podle nejnovějších trendů a barmanské show. Zájemkyně se mohou nechat učesat a nalíčit. Především pánům se určit zatají dech při sledování módní přehlídky luxusního spodního prádla.

Opět jsou připraveny soutěže o hodnotné ceny jako například zlatý šperk, víkendový pobyt dle vlastního výběru, svatební dort, svatební kytici, poukaz na zapůjčení svatebních šatů a mnoho dalšího.

Pomyslnou třešničkou bude možnost výhry svatebních šatů v hodnotě 50.000,- Kč, které věnuje Svatební salon Angelika – největší svatební salon v Ostravě, kde najdete přes 1 000 modelů svatebních a společenských šatů pro dámy i pány. Vyhrát může každý návštěvník, který si zakoupí vstupenku!

Tipy na výlety a dovolená - do Ostravy na výstavu.

Novinky a to nejzajímavější z knižní produkce představí nakladatelé všech žánrů z celé České republiky na 5. Ostravském knižním veletrhu. Prezentovat se budou největší kulturní organizace v Ostravě – Knihovna města Ostrava, Moravskoslezská vědecká knihovna a Česká televize. Opět bude mít na výstavě svůj stánek nezisková organizace Celé Česko čte dětem, která se zaměřuje především na podporu čtenářské gramotnosti dětí a mládeže, ale také na propagaci hodnotné literatury a budování pevných vazeb v rodině prostřednictvím společného čtení.

I letos veletrh nabídne bohatý kulturní doprovodný program v podobě autogramiád, autorského čtení, besed a setkání s autory či představení literárních novinek. Popularitu veletrhu mezi návštěvníky zvyšuje i skutečnost, že jej každoročně poctí svou účastí i několik předních českých literátů a lingvistických odborníků.  V letošním roce se můžete těšit např. na Michala Viewegha, Arnošta Vašíčka, Aleše Cibulku, Marii Hakenovou-Ulrichovou, Doru Čechovou a mnoho dalších zajímavých hostů. 

V rámci doprovodného programu bude vyhodnocena soutěž O nejhezčí básničku na téma „Až jednou budu velký/velká“. Těšit se můžete na vystoupení Lindy Rybové a Kateřiny Winterové, které představí svou knihu Vaříme podle Herbáře 2. Bohumil Vurma a Zuzana Foffová představí svou knihu Příběh templáře 2. Děti se mohou těšit na Kouzelné čtení, které si pro ně připravila společnost ALBi Česká republika a.s., zasoutěžit si mohou v oblíbené hře Bludišťáci, známé z České televize, těšit se na ně budou moderátoři z pořadu Wifina nebo se mohou zúčastnit čtenářského maratonu  - Vynálezce Alva.

Nárok na zlevněné vstupné budou mít čtenáři Knihovny města Ostravy a Moravskoslezské vědecké knihovny, po předložení svého čtenářského průkazu.

Tipy na výlety a dovolená - do Ostravy na výstavu.

Přijďte se podívat a strávit pohodový den plný zážitků. Těšíme se na Vás!

Otevírací doba:

6. - 7. 3.  10:00 - 18:00 hodin
8. 3.   10:00 - 16:00 hodin

Cena vstupného:

Dospělí: 80,- Kč
Důchodci, děti, studenti, ZTP: 50,- Kč
Hromadný vstup pro školy: 20,- Kč
Platí VIP karta 2015

Změna programu vyhrazena

Ostravský knižní veletrh Veletrh Svatba Výstava v Ostravě

Mohlo by vás zajímat